La comèdia 'Exposados' i el clàssic Madrid-Barça centren el cap setmana als cinemes


  • Comparteix:

Fotograma del film 'Exposados', protagonitzat per Jennifer Aniston i Gerald Butler / Font: Return222.com

Fotograma del film 'Exposados', protagonitzat per Jennifer Aniston i Gerald Butler / Font: Return222.com

La captura d'una periodista per part de la seva exparella és el motor de la darrera comèdia de Jennifer Aniston i Gerald Butler, 'Exposados', la principal estrena als cinemes de la ciutat. Yelmo Cineplex ofereix també el drama 'Solo ellos', protagonitzat pel britànic Clive Owen i la retransmissió en directe de l'homenatge al cantant Antonio Vega avui des del Palacio de Deportes de Madrid. Dissabte, aquest mateix espai projectarà en directe el clàssic entre el Reial Madrid i Barça.

El director de la comèdia 'Hitch', Andy Tennant, aplega a la gran pantalla els actors Jennifer Aniston i Gerald Butler al film 'Exposados'. La pel·lícula explica la història de Milo Boyd, un caçador de recompenses a qui se li encarrega la captura de la periodista Nicole Hurley, la seva antiga parella sentimental.

Les sales Yelmo Cineplex projectaran també a partir d'aquest divendres el drama 'Solo ellos', basat en una història real. Clive Owen encarna un periodista esportiu, Joe Warr, que, després de perdre la seva dona, es veurà obligat a cuidar del seu fill de sis anys i a reprendre la relació amb el seu fill adolescent, fruit d'un matrimoni anterior.

Aquest divendres, les mateixes sales retransmetran l'homenatge que artistes com Miguel Ríos, Ketama, Rosario, Tam Tam Go! i Pau Donés retran al cantant Antonio Vega al Palacio de Deportes de Madrid, commemorant els deu mesos de la seva desaparició a causa d'un càncer. A més, Yelmo Cineplex projectarà el clàssic entre el Madrid i el Barça dissabte a partir de les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.