Sam Abrams coordina la publicació d'un llibre sobre Isidor Cònsul


  • Comparteix:

Abrams coordina l'elaboració del llibre

Abrams coordina l'elaboració del llibre

L'escriptor santcugatenc Sam Abrams coordina l'elaboració d'un llibre sobre la figura de l'editor Isidor Cònsul, que va morir l'agost de l'any passat. Diversos autors i personalitats públiques col·laboren amb l'obra, com Jordi Pujol, Carme Riera, Joan Margarit i el també santcugatenc Víctor Alexandre. Abrams està acabant de recollir les aportacions dels escriptors i col·laboradors i es preveu que el llibre podria veure la llum a l'octubre.

Sam Abrams ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que l'objectiu del llibre és remarcar la figura polifacètica de Cònsul, que segons l'escriptor només era conegut pel seu vessant d'editor de Proa, tot i que també era escriptor de critiques literàries, contes i dietaris.

Abrams ha explicat quina és la intenció del llibre i per què hi col·laboren diverses persones.

Sam Abrams

Cònsul era tan polifacètic que fan falta moltes persones per explicar la seva vida i carrera.


El llibre s'estructura en tres parts. La primera explica la figura de l'editor a partir de les relacions dels autors amb ell, mentre que la segona conté textos creatius dedicats a la seva persona. L'última part inclou estudis sobre la literatura de Cònsul. Una secció de fotos i una bibliografia completaran l'obra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.