'Se sabrà tot', de Xavier Bosch, s'apunta com un dels llibres que més es vendran per Sant Jordi


Temes relacionats

Cugat ràdio es prepara per a la Diada de Sant Jordi (27/mar/10)

La presentació de la novel·la 'Se sabrà tot' de Xavier Bosch aplega una cinquantena de persones al Claustre (26/mar/10)


  • Comparteix:

Els llibreters de la ciutat auguren que 'Se sabrà tot', l'últim llibre del santcugatenc Xavier Bosch, serà un dels més venuts per Sant Jordi, acompanyat dels llibres més mediàtics. Pel que fa a les vendes, els llibreters creuen que els santcugatencs esquivaran la crisi i que la facturació de Sant Jordi no es ressentirà gaire de l'actual situació de recessió econòmica.

En la tertúlia 'El Gall del Monestir' de Cugat ràdio, els llibreters de la ciutat han fet una previsió de quins seran ells llibres que es vendran més el 23 d'abril a Sant Cugat. L'obra que va guanyar l'últim premi Sant Jordi, 'Se sabrà tot', de Xavier Bosch, és el que es preveu que tindrà més èxit.

Llibreters

'Se sabrà tot' serà un gran èxit. 'El poder de la ment', de Ponset, també. / 'La noche de los tiempos' tindrà molta sortida. / Els llibres mediàtics, sobretot.


Els responsables del Celler de Llibres, Paideia, Mythos i el Pati de Llibres han fet una radiografia de la situació actual de les llibreries i de com els ha afectat la crisi. Tot i acceptar que aquest sector és un dels que menys nota l'actual situació econòmica, tots han reconegut que les vendes han minvat i que les rutines en la compra dels llibres han variat. Ara, segons han explicat, la gent s'està molt poca estona a les botigues i només compren aquelles obres recomanades i amb bones crítiques. En paraules dels llibreters, 'ja no es remena tant'.

Tot i això, els llibreters creuen que per Sant Jordi els santcugatencs aprofitaran per comprar les obres que no han comprat durant l'any. Per això, tot i que auguren que baixaran una mica les vendes, confien que s'esquivarà la crisi per continuar amb la tradició.



  • Comparteix:

COMENTARIS

És un gran llibre! Us el recomano a tothom!

Marcel Rodríguez Álvarez. Enviat el 9/abr/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.