L'urbanisme i la relació entre futbol i política, temes d'aquest mes al Terra Dolça


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Terra Dolça

Imatge d'arxiu del Terra Dolça

El Terra Dolça presenta dilluns de la setmana vinent el llibre on el periodista Lluís Simón i Rabasseda analitza la relació entre política i futbol en el procés de creació de la selecció catalana. L'espai gastronòmic farà la presentació en el marc de la seva programació d'abril, que també recupera una jam session que barreja poesia i música. Un debat sobre urbanisme sostenible i una exposició fotogràfica completen les propostes d'aquest mes.

Abans de celebrar el 5è aniversari el mes vinent, l'espai gastronòmic Terra Dolça proposa diverses activitats. El periodista esportiu i director adjunt del diari El 9 Esportiu, Simón i Rabasseda, presentarà dilluns vinent el llibre 'Catalunya contra Espanya. El partit interminable' on reflexiona sobre la relació entre política i futbol enmarcat en els impediments per crear una selecció catalana.

El responsable del Terra Dolça, Guim Pros, explica el tema del llibre.

Guim Pros

Coneix bé els processos d'oficialització de les seleccions d'altres nacions. Explica les dificultats per crear una selecció catalana.


El dijous de la propera setmana la poesia i la música prenen el protagonisme amb una nova edició de la Jam Session Poètica a càrrec de quatre rapsodes de la ciutat.

Un sopar tertúlia organitzat per la CUP comptarà amb la presència de l'arquitecte especialista en urbanisme Zaida Muxi per presentar un model de ciutat sostenible. Muxi és professora de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura (ETSAV), situada a Sant Cugat, i és autora del llibre 'L'arquitectura de la ciutat global'.

La fotografia té també el seu espai amb l'exposició 'Irrealitat virtual' que acollirà el Terra Dolça des d'aquest dilluns fins al 10 de maig. És un recull de 10 instantànies de gran format realitzat per una fotògrafa santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.