'Boulevard' exposa tot el que s'amaga darrera el teló al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Les actrius Amparo Fernández i Àgata Roca i l'actor Paul Berrondo

Les actrius Amparo Fernández i Àgata Roca i l'actor Paul Berrondo

L'última comèdia de la directora Carol López, 'Boulevard', ha mostrat tots els secrets que queden entre bambolines al Teatre-Auditori. El muntatge parla de les interioritats del món del teatre a través d'un grup d'actors que preparen la creació d'un espectacle. El públic santcugatenc ha gaudit de l'obra, tot i que alguns espectadors han trobat a faltar el ritme de 'Germanes', el muntatge més premiat de Carol López. Mira aquest reportatge a Cugat tv

'Boulevard' ha explicat la història d'un director teatral que ha rebut l'encàrrec d'una productora privada per dirigir una alta comèdia. Els actors Paul Berrondo, Ernesto Collado, Amparo Fernández, Marta Pérez i Àgata Roca són els cinc personatges que passegen els seus comportaments dramàtics i còmics per parlar de la vida al teatre més enllà de l'escena. El muntatge ha tingut una gran resposta per part del públic des que es va estrenar al Teatre Villarroel.

L'actriu Àgata Roca ha explicat a Cugat.cat quins són els secrets que envolten les obres de la directora Carol López.

Àgata Roca

La Carol López sempre parla molts de les relacions. Aquí a més mostrem tot el que s'amaga darrere de les obres de teatre i això enganxa molt al públic.



Un director de teatre, una diva que s'ha fet massa gran per interpretar el paper que desitjaria, una jove actriu que fa cinc anys que no treballa, un actor que ha aconseguit el seu primer protagonista i una productora disposada a tirar endavant l'obra passi el que passi són els personatges d'aquesta comèdia que compta amb uns diàlegs àgils i punyents.

Els espectadors del Teatre-Auditori han gaudit amb el muntatge.

Públic

Em va agradar més germanes. / M'ha agradat molt, divertida i original./ Ens ho hem passat molt bé, tots els actors fan un gran paper.






L'obra seguirà ara la seva gira per Salou, Alacant, Roses, Girona i Viladecans, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.