Pou d'Art inaugura dues exposicions que qüestionen els fets socials i acosten la cultura a la societat


  • Comparteix:

Pou d'Art acull l'exposició fins el 9 de juny

Pou d'Art acull l'exposició fins el 9 de juny

Les obres intimistes sobre fets socials de la pintora Marta Ballve i un projecte digital per acostar el pintor i l'espectador de l'artista Ángel Herraiz són les dues propostes que es poden veure des d'aquest dissabte a la galeria Pou d'Art. La retrobada amb el color i la figuració protagonitzen la mostra de Marta Ballve, que tracta temes com la invisibilitat de la dona i la immigració il·legal, entre d'altres. La proposta d'Ángel Herraiz és un projecte social que uneix l'art i la cultura a partir d'una exposició interactiva.

Amb l'objectiu d'entendre els fets socials que ens envolten, les obres de Marta Ballve reflecteixen temes actuals com la invisibilitat de la dona en moltes cultures i la immigració il·legal, entre d'altres. Ho ha explicat l'artista en declaracions a Cugat.cat.

Marta Ballve

Busco entendre fets socials que em costen d'assimilar, com la dona invisible i la immigració il·legal. Són temes que m'afecten i repercuteixen a l'obra.



De la seva banda, Ángel Herraiz presenta un projecte d'interacció entre l'artista i l'espectador. Amb l'objectiu d'acostar l'art i la cultura a la societat, l'artista fa ús de les noves tecnologies per dialogar i interactuar amb l'espectador.

Herraiz ha descrit així la seva obra.

Ángel Herraiz

És un projecte social on busco acostar art i cultura a la societat. Treballo l'acostament a l'obra i la interacció amb l'espectador.




Totes dues exposicions s'han inaugurat aquest dissabte a les set de la tarda i es podran veure a la galeria Pou d'Art fins al 9 de juny.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.