L'EMD de Valldoreix fa públics els noms dels guanyadors del cartell de festa major


  • Comparteix:

Els valldoreixencs Miquel Peciller i Sandra Gosart són els guanyadors del concurs de cartells de la Festa Major de Valldoreix, que se celebra entre els dies 12 i 16 de setembre. El certàmen, que ha rebut 23 propostes, ha atorgat un premi de 600 euros en la categoria d'adults i de 300 per la modalitat juvenil.

El cartell de la categoria d'adults serà la imatge de la Festa Major de Valldoreix, mentre que l'apartat infantil serà la de la Festa Infantil, el dia 16. Enguany, el concurs ha comptat amb una participació de 23 persones, un nombre similar al de l'any anterior. La responsable del Casal de Cultura, Núria Steinger, ha descrit els cartells guanyadors d'aquesta edició:

Núria Steinger



La regidora de Serveis Personals, Àngels Solé, ha presidit el jurat, integrat per gent vinculada a diferents disciplines artístiques, tal i com explica Núria Steinger:

Núria Steinger



Tots els treballs presentats formaran part d'una exposició que es podrà veure al Casal de Cultura durant la Festa Major, que tindrà lloc entre els dies 12 i 16 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.