La big band més jove d'Europa, la Sant Andreu Jazz Band, actua avui a El Siglo Mercantic


  • Comparteix:

És la Big Band més jove d'Europa

És la Big Band més jove d'Europa

La Sant Andreu Jazz Band, la big band més jove d'Europa, toca avui a la sala local El Siglo. L'espai ubicat al Mercantic acull a les deu de la nit l'actuació del grup, que ha rebut el reconeixement internacional per la joventut dels seus components, la majoria dels quals són nens.

El Club de Jazz Sant Cugat porta la Sant Andreu Jazz Band a El Siglo. El grup, que acaba de publicar el disc i DVD 'Jazzing: Live at Casa Fuster', ha actuat conjuntament amb grans figures del jazz com Scott Robinson i Josep Maria Farràs, que han aplaudit el talent de la vintena de joves músics que formen la big band més jove d'Europa.

El president del Club de Jazz Sant Cugat, Carlos Sampietro, valora l'èxit del grup.

Carlos Sampietro

Tenen molta il·lusió i el director és boníssim. Com que tenen músics tan joves tocant tan bé, tenen una acollida impressionant.


La iniciativa de la Sant Andreu Jazz Band és pionera en l'àmbit internacional. De fet, la gran qualitat unida a la joventut dels seus músics han fet que l'èxit del projecte travessi fronteres i tingui un ressò internacional. Ho explica Sampietro.

Carlos Sampietro

Els músics estrangers que col·laboren amb ells els donen publicitat internacionalment. Se'ls comença a conèixer a molts països d'Europa, fet molt positiva.


L'entrada a l'actuació, que començarà a les deu de la nit, té un preu de deu euros. La mateixa sala El Siglo portarà dissabte el cantautor viguetà Quim Vila i diumenge els Whitesnaked, una formació que, en format acústic, rendeix tribut al grup de hard rock Whitesnake.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.