'Genova' es projecta avui al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell promocional de la pel·lícula

Cartell promocional de la pel·lícula

El drama familiar de 'Genova' arriba aquest vespre al Cicle de Cinema d'Autor. El director de la pel·lícula, l'anglès Michael Winterbottom, presenta la història d'un home que perd la seva esposa en un accident de trànsit. És llavors quan decideix fer un gir a la seva vida i traslladar-se a Itàlia amb les seves filles. Allà, la més gran començarà a explorar la seva sexualitat i la petita veurà el fantasma de la seva mare. La cinta es projectarà en doble sessió als cinemes Cinesa a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit.

La ciutat italiana de Gènova es converteix en l'escenari i també en una de les protagonistes de la història d'en Joe, un professor universitari interpretat per Colin Firth, i les seves dues filles, la Mary i la Kelly, que s'agafen a la possibilitat de refer la seva vida després de la pèrdua de la seva esposa i mare.

Es tracta d'una història que és alhora un viatge al món de les emocions i una mostra dels contrastos entre Itàlia i la cultura anglosaxona. El programador del cicle, Àngel Comas, destaca la capacitat de Winterbottom de sorprendre en les seves creacions.

Àngel Comas

És un director que sorprèn en cada pel·lícula. Aquesta és una història molt entranyable i original.


Aquest film es va presentar a l'edició de 2008 del Festival Internacional de Toronto i va guanyar el premi a millor director del Festival Internacional de Sant Sebastià del mateix any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.