L'Institut de la Infància aposta per una segona Fira del Llibre Infantil a Sant Cugat


  • Comparteix:

Presentació de les futures activitats

Presentació de les futures activitats

L'Institut de la Infància de Barcelona aposta per una segona Fira del Llibre Infantil al municipi, després que la primera edició superés les expectatives de l'organització. Més de 4.000 persones van passar per aquesta fira, que va mobilitzar 50 voluntaris, 25 editorials i diferents llibreries de la ciutat el novembre passat. Una trobada amb periodistes al restaurant Bach Selecció aquest divendres ha servit a l'Institut de la Infància per apropar alguns dels seus nous projectes.

Després del seu pas per Sant Cugat el novembre passat, la segona edició de la Fira del Llibre Infantil busca ara instal·lar-se a la nostra ciutat amb propostes de qualitat i sorprenents.

Així ho ha explicat la directora de l'Institut de la Infància de Barcelona, Verònica Bronstein, organitzadora de la iniciativa.


Verònica Bronstein

Nosaltres ja estem preparats. Tenim moltes ganes de començar la segona edició que serà molt sorprenent.



Més enllà de la Fira del Llibre Infantil, l'Institut de la Infància ha preparat pels propers mesos activitats originals per a nens, adolescents i grans. La cafeteria Fusión aproparà la gastronomia, els llibres i la cultura als més petits de la família amb una activitat programada pel 28 de maig. Entre les propostes destaca també la iniciativa 'M'estimen, m'estimo, t'estimo', el primer programa d'educació afectivo-sexual per a infants i adolescents que compta amb la intervenció d'educadors i un orientador per a les famílies. La cita es farà a l'escola Gerbert d'Orlach al maig.

L'última de les activitats previstes pel mes de juliol és una fira del llibre destinada als educadors, que acollirà la Universitat Ramon Llull.

A falta de confirmar-se la segona edició de la Fira del Llibre Infantil a la nostra ciutat, l'organització espera que aquesta es converteixi en la cita ineludible de cada novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.