Un llibre acosta els més petits a la història de Sant Cugat a través de pictogrames


  • Comparteix:

Els més petits han pogut conèixer la història de la nostra ciutat d'una manera senzilla i amena gràcies al llibre 'Sant Cugat del Vallès. Un recorregut en pictogrames'. El llibre repassa la història del municipi amb dibuixos i fa un itinerari pels llocs més emblemàtics de la mà d'un personatge imaginari. La presentació d'aquest conte per a nens, que ha tingut lloc aquest dissabte al Museu de Sant Cugat, també ha comptat amb una visita guiada pel Monestir.

A través del personatge imaginari del conte, els més petits poden conèixer la història de la ciutat des de l'Edat Mitjana. El llibre també fa un salt en el temps perquè els nens s'acostin a la ciutat actual i als seus indrets més emblemàtics. Una visita guiada pel Monestir i els seus voltants, després de la presentació del llibre, ha acabat de tancar una jornada didàctica adreçada als infants.

L'escriptor d'aquesta història, Daniel Romaní, ha destacat que aquest llibre és una bona manera d'apropar-se a la història de la ciutat.

Daniel Romaní

Hem intentat apropar d'una manera lúdica, mitjançant dibuixos i rimes, el passat de la ciutat.



Amb la presentació d'aquest llibre, de Daniel Romaní i Rosa Rius, s'ha donat el tret de sortida al cicle de presentacions que organitza l'Ajuntament per Sant Jordi.


El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, s'ha mostrat satisfet pel resultat d'aquest conte que desmitifica el passat de la ciutat.

Xavier Escura

És un llibre molt interessant que desmitifica el món històric al voltant del Monestir. Ens felicitem per aquest conte.





A menys d'una setmana de la celebració del dia de Sant Jordi, el conte 'Sant Cugat del Vallès. Un recorregut en pictogrames' ja es pot aconseguir a les llibreries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.