El Siglo s'omple de gom a gom amb l'actuació de la Sant Andreu Jazz Band, la jove d'Europa


  • Comparteix:

Alba Armengou, la component més jove de la Sant Andreu Jazz Band amb vuit anys

Alba Armengou, la component més jove de la Sant Andreu Jazz Band amb vuit anys

El públic santcugatenc rep amb sorpresa i admiració el talent dels joves músics de la Sant Andreu Jazz Band. Unes 140 persones s'han congregat aquest divendres a la sala El Siglo per presenciar l'actuació de la big band més jove d'Europa, que ha aconseguit omplir l'espai tot i coincidir amb quatre concerts més a la ciutat. Mira aquest reportatge a Cugat tv

La Sant Andreu Jazz Band és una big band formada per una vintena de músics, amb edats que van majoritàriament entre els vuit i els 15 anys. Grans figures del jazz nacional i internacional com Scott Robinson, Josep Maria Farràs i Ignasi Terraza han col·laborat amb la formació, que acaba d'editar el disc i DVD 'Jazzing: Live at Can Fuster'.

Joan Chamorro, director de la Sant Andreu Jazz Band, explica algunes de les claus de l'èxit del grup.

Joan Chamorro

Tocar en grup és molt important pels nens. Veure que el que fan arriba a la gent i genera felicitat els anima, com a tots els artistes.


A la sala El Siglo, el grup ha presentat un espectacle dividit en dos blocs d'aproximadament mitja hora. El repertori ha inclòs versions d'artistes com Duke Ellington, Charlie Chaplin i Benny Carter. El públic santcugatenc que ha omplert la sala ha respost amb entusiasme, aplaudint especialment les cançons amb interpretacions vocals i els solos dels músics més joves.

L'actuació de la Sant Andreu Jazz Band a el Siglo coincidia amb les de Michael Nyman Band al Teatre-Auditori, Sanjosex a la Casa de Cultura, Roger Mas a Valldoreix i Hotel Cochambre a La Carpa. És per això que Carlos Sampietro, membre del Club de Jazz Sant Cugat, valora molt positivament l'èxit d'assistència al concert.

Carlos Sampietro

Avui la sala està plena i això és molt estimulant. En el món del jazz no és normal que s'ompli, però és que el que hem portat és molt difícil de trobar.





La propera actuació que el Club de Jazz Sant Cugat organitza a la sala El Siglo tindrà com a protagonista el trompetista Raynald Colom. La data està pendent de confirmació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.