Pou d'Art celebra el cinquè aniversari i es consolida com una de les sales emblemàtiques de la ciutat


  • Comparteix:

La galeria Pou d’Art ha celebrat el seu cinquè aniversari amb una sèrie d’activitats, com un taller d’il·lustració de contes per a nens o una exposició dels treballs dels alumnes al llarg del curs. Amb més de 1500 alumnes que han passat pels tallers de la galeria en els darrers cincs anys, Pou d’Art s’ha convertit en una de les sales més emblemàtiques de la nostra ciutat.

La celebració d'aquest cinquè aniversari es va inaugurar dijous amb l'exposició, per una banda, dels treballs dels alumnes al llarg del curs i, per l'altre, de les pintures d'alguns dels artistes que han exposat en la història de la galeria. Segons la directora de Pou d'Art, Maria Fabre, aquest ha estat el motor de la sala d'ençà es va obrir:

maría Fabre



L'artista convidada Tatiana Blanqué, ha explicat la seva obra pictòrica a més de proposar activitats a nens i joves. Especial relleu ha tingut l'obra d'expressió plàstica, il·lustració, dibuix i pintura exposada pels alumnes dels tallers. Aquests han estat un aspecte fonamental potenciat per la galeria. Maria Fabre:

Maria Fabre



L'aniversari ha culminat dissabte amb un taller d'il·lustració de contes i un altre de dibuix dirigit per l'artista Adolf. Els tallers de Pou d'art es fan al llarg de tot l'any i s'adrecen a nens i joves d'entre 8 i 14 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.