El ballet d'Ángel Corella portarà 'El llac dels cignes' a Sant Cugat


  • Comparteix:

La companyia de ballet dirigida per Ángel Corella presentarà a l'octubre a Sant Cugat el clàssic 'El llac dels cignes', acompanyada per l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i una escenografia a càrrec del Teatre-Auditori. L'espectacle es representarà per primera vegada a Catalunya després de la seva estrena a Valladolid, al febrer.

Àngel Corella, ferm defensor de la dansa clàssica, portarà a la ciutat el gran clàssic del ballet, però incorporant-hi certes novetats per adaptar l'obra als nous temps. En aquest sentit, el muntatge incorpora audiovisuals a l'espectacle i també l'aportació de la Fura dels Baus en algun dels efectes.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la capacitat del Teatre-Auditori per acollir espectacles com aquest.

Lluís Recoder

Per un teatre com el nostre és un honor acollir aquest espectacle. Comptem amb un bon espai i un gran taller d'escenografia.



Durant la presentació en roda de premsa de l'espectacle, Corella ha valorat molt positivament l'aposta cultural de la ciutat.

Ángel Corella

Dono les gràcies a què la ciutat tingui una programació cultural tan luxosa. Això la fa una ciutat diferent.


El ballarí i director ha aprofitat l'estada a Sant Cugat per visitar, acompanyat de l'alcalde, un assaig de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, encarregada de posar la música al muntatge. La presidenta de la Fundació Privada de Música Simfònica de Cambra (FPMSC), Flora Puntos, ha assenyalat que Corella és dels pocs directors que aposten per la música en directe en els seus espectacles de dansa.

Flora Puntos

Felicito Corella per apostar per la música en directe, una cosa molt poc freqüent. Això hi dóna més valor.


Les entrades per assistir a 'El llac dels cignes', que es representarà l'1, 2 i 3 d'octubre a la nostra ciutat, es posaran a la venda al setembre, coincidint amb l'inici de la nova temporada del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.