Michael Costello vincula la història europea i la local en un llibre


  • Comparteix:

El director del Museu, Lluís Campins i l'autor Michael Costello, en un moment de la presentació

El director del Museu, Lluís Campins i l'autor Michael Costello, en un moment de la presentació

L'escriptor irlandès resident a Sant Cugat Michael Costello ha resumit en 90 pàgines els fets històrics més importants de la ciutat en el seu llibre 'A short history of Sant Cugat'. Es tracta de la primera experiència literària de Costello i el primer llibre en llengua anglesa amb la nostra ciutat com a protagonista. La presentació d'aquest recull històric ha tingut lloc aquest dimarts al Museu.

Des de la prehistòria fins a l'actualitat, passant pel naixement de Sant Cugat com a ciutat i la instauració dels ferrocarrils al municipi, Michael Costello relaciona els principals esdeveniments europeus amb la història del nostre municipi.

El químic i ara escriptor Michael Costello confia en l'impacte de la història europea en el desenvolupament de Sant Cugat.

Michael Costello

Tota la història europea va tenir un impacte directe a Sant Cugat.



La presentació del llibre ha tingut lloc aquest dimarts al vespre al Museu, ubicat al Claustre, un marc que Costello ha destacat especialment com l'origen de la història de Sant Cugat.

Michael Costello

Quin millor lloc per presentar aquest llibre que el Monestir, on va començar tot.



'A short history of Sant Cugat' recull tot un any d'indagacions històriques de l'autor a l'entorn de Sant Cugat, una tasca que ha combinat amb la seva professió com a químic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.