El concert 'Of Music and Angels' homenatjarà Victòria dels Àngels al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'espectacle i homenatge a la soprano Victòria dels Àngels 'Of Music and Angels' arriba aquest diumenge al Teatre-Auditori. La soprano Ofèlia Sala, el pianista i compositor Albert Guinovart i el violoncel·lista santcugatenc Lluís Claret seran els encarregats de pujar dalt de l'escenari amb peces de Chopin, Schummann i adaptacions de cançons tradicionals catalanes. El concert començarà a les set de la tarda i l'entrada costa 22 d'euros.

Aquest dimecres al migdia l'espai Liceu de Barcelona ha acollit la presentació de l'espectacle 'Of Music and Angels' que organitzen conjuntament la Fundació Victòria dels Àngels i el Teatre-Auditori.

El pianista i compositor Albert Guinovart ha explicat com s'estructurarà el concert de diumenge.

Albert Guinovart

És un concert molt variat. A la primera part podreu veure peces de Chopin tocades per mi i després acompanyaré l'Ofèlia amb temes de Shumann.



Guinovart ha destacat que la segona part de l'espectacle continuarà amb la música de Chopin i finalment hi haurà cinc cançons tradicionals catalanes adaptades per ell mateix.

La soprano i alumna de Victòria dels Àngels Ofèlia Sala ha subratllat la importància del cicle dedicat a Shumann que inclou el concert.

Ofèlia Sala

És un cicle que té una gran qualitat musical i poètica. El número final és un rèquiem que s'enfronta a la mort.



La presidenta de la Fundació Victòria dels Àngels, Helena Mora, s'ha mostrat molt satisfeta de poder celebrar el concert benèfic per a l'entitat.

Helena Mora

Aquest concert és especial, fa cinc anys que Victòria ens va deixar. És un goig veure que encara se l'estima tant la gent.



El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha explicat que l'objectiu de l'equipament és que cada any hi hagi programat un concert o espectacle que homenatgi la soprano, com s'ha fet els darrers cinc anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.