El Terra Dolça celebra la diada de Sant Jordi amb el recital de poesia 'Escrivim perquè volem'


  • Comparteix:

Una trentena d'amics de la poesia s'han aplegat aquest dijous al vespre per fer el seu particular homenatge a Sant Jordi amb un recital de poemes propis i d'autors reconeguts, acompanyat de música en directe. L'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça ha estat l'escenari de la 2a edició de l''Escrivim perquè volem. I tú què vols?' on s'han pogut escoltar peces de Miquel Martí i Pol, Salvador Espriu, Joan Isaac, Maria Mercè Marçal i de collita pròpia dels rapsodes, com Helena Minuesa i Núria Gibert, entre d'altres.

El recital dels rapsodes amateurs ha anat acompanyat de les aportacions musical de Xavier Manyoses, Francesc Abril i Mireia Ferrés, que han servit per donar un toc de calidesa a una vetllada entre amants dels versos.

Els organitzadors de la trobada han explicat que petits actes com aquest són la seva manera de celebrar Sant Jordi. Ho ha manifestat a Cugat.cat Carolina Hernandez, una de les participants del recital.

Carolina Hernandez

Ens hem aplegat un grup de gent perquè ens agrada la poesia i es una manera de compartir Sant Jordi.


Una altre de les rapsodes, Núria Gibert, ha recitat peces pròpies i ha explicat que la vetllada d'aquest dijous no tenia més objectiu que el de gaudir de la poesia amb senzillesa.

Núria Gibert

El goig de fer això és gaudir de la poesia amb senzillesa, sense cap més pretensió.





Un cop finalitzades les lectures programades, el recital s'ha obert a la participació del públic, que s'ha sumat a la vetllada poètica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.