Més de 160 activitats configuren el programa de la Festa Major 2003


  • Comparteix:

La Festa Major 2003 s'ha presentat en un acte celebrat a la Casa Aymat

La Festa Major 2003 s'ha presentat en un acte celebrat a la Casa Aymat

Més de 160 activitats configuren el programa de Festa Major, que se celebra entre els dies 26 i 29 de juny. Cinquanta entitats col·laboren en la festa, que enguany arriba amb un tarannà més marxòs i amb l'objectiu d'augmentar la participació. El pressupost de la Festa Major 2003 és de 186.000 euros.

Els concerts de La Cabra Mecánica i Luís Eduardo Aute són els plats forts d'aquesta festa, que s'ha confeccionat a mida dels gustos dels santcugatencs a partir de l'enquesta que va fer la Comissió de Festa Major. Amb el suport de l'Ajuntament, la comissió ha dissenyat 4 dies de celebracions que començaran amb el pregó a càrrec dels antics regidors Maria Sansa i Pasqual d'Ossó.

L'actor Toni Albà presentarà el programa d'actes de la Festa que enguany es podrà gaudir des de nous espais com la plaça dels Quatre Cantons i els carrers vianantitzats. Segons l'alcalde Lluís Recoder cap santcugatenc té excusa per no sumar-se a la festa:

Lluís Recoder

La nostra és una ciutat que creix però que té en la festa major un punt de trobada de tothom


A la festa no faltaran els tradicionals Paga-li Joan, la Botiga al carrer- que se celebra dissabte- i el Castell de Focs, que se celebra al pont de Can Vernet. Després de l'èxit de l'any passat, retornen les activitats esportives a Coll Favà i el Racó Infantil dels Jardins del Monestir; tot i que també hi haurà propostes noves com 'Itinera't', una miscel·lània d'espectacles al carrer.

En definitiva una fórmula, que vol fer més 'marxosa' la festa, segons el responsable de la Comissió de Festa Major, Nacho Gonzalvo:

Nacho Gonzalvo

L'objectiu de la comissio és que tot el poble participi a la Festa Major


La cinquena edició de Barraques porta al Parc de la Pollancreda una oferta molt lúdica i oberta a tothom. Les activitats, que s'allargaran fins a les 4 de la matinada, compten amb la presència dels artistes locals, així com grups musicals locals, nacionals i internacionals.

En la línia musical, Barraques compta amb un nou espai de ritmes electrònics anomenat 'Elèctric Circus'. Escoltem el membre de Barraques, Miquel Morillo:

Miquel Morillo

Hi haurà un nou espai, integrat dins les Barraques, però que serà diferent pel que fa a la música


El cartell de la Festa Major 2003, que és obra del dissenyador Xavier Grau, destaca per la seva senzillesa i austeritat en la reproducció d'una pluja d'estels.

Pel que fa a la participació, tant l'Ajuntament com la Comissió de Festes estan convençuts que la participació superarà la de l'any passat. Una festa major que compta amb pàgina web 'www.festamajorsantcugat.net'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.