L'escola Joan Maragall homenatja el poeta juntament amb altres centres i personalitats públiques a Barcelona


  • Comparteix:

L'homenatge ha posat el punt final amb els alumnes llençant a l'aire globus amb 150 roses

L'homenatge ha posat el punt final amb els alumnes llençant a l'aire globus amb 150 roses

L'escola Joan Maragall s'ha sumat aquest divendres a l'homenatge al poeta que dóna nom al centre i que enguany se celebra el 150è aniversari del seu naixement. Un total de 15 centres catalans que porten el nom de Joan Maragall han participat a la lectura pública dels seus textos a la plaça Sant Jaume de Barcelona. Sota el nom d''Homenatge al lector', durant dues hores ciutadans i polítics, a més dels alumnes dels centres, han llegit els textos de Joan Maragall, que han estat precedits per un concert de carilló

El recital és una activitat enmarcada dins els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi que organitza el Govern. Per la lectura pública, dirigida pels membres de Comediants Joan Font i Jaume Bernadet, han passat representants de la Generalitat i ciutadans.

El president de la Generalitat, José Montilla, ha estat l'encarregat de cloure l'homenatge amb la lectura de 'Cant espiritual'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.