El concert 'Of Music and Angels' recorda un any més Victòria dels Àngels al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Sala, Claret i Guinovart han estat els encarregats d'homenatjar Victòria dels Àngels

Sala, Claret i Guinovart han estat els encarregats d'homenatjar Victòria dels Àngels

El Teatre-Auditori ha homenatjat la soprano Victòria dels Àngels amb el concert 'Of Music and Angels'. Un espectacle que ha comptat amb la participació de la soprano Ofèlia Sala, el violoncel·lista Lluís Claret i el pianista Albert Guinovart. Peces de Chopin, Schuman i un petit repertori de cançons populars catalanes han estat els ingredients principals d'aquest concert que ha comptat amb l'assistència de prop de 500 espectadors. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Cinc anys després de la seva mort, el Teatre-Auditori ha tornat a recordar la soprano Victòria dels Àngels. En aquesta ocasió s'ha ofert un concert variat que ha constat de dues parts. La primera ha estat formada per un repertori de peces dels compositors Chopin i Robert Schuman, mentre que la segona part del concert ha seguit amb peces de Chopin i ha incorporat cinc cançons populars catalanes. Concretament han estat 'Els Fadrins de Sant Boi', 'La Dama d'Aragó', 'El Mariner', i 'La Margarideta'. El concert ha finalitzat amb 'El cant dels ocells', de Pau Casals, una peça fora del programa inicial.

La presidenta de la Fundació Victòria dels Àngels, Helena Mora, s'ha mostrat així de satisfeta amb el concert d'homenatge.

Helena Mora

Aquest concert és especial. Fa goig veure que encara l'estima tanta gent.


Precisament el pianista Albert Guinovart va ser un dels companys d'escenari en els últims anys de la carrera musical de Victòria dels Àngels al costat del violoncel·lista Lluís Claret. Mentre que la soprano Ofèlia Sala va ser una de les poques alumnes que va tenir de mestra Victòria dels Àngels. L'equipament santcugatenc té la intenció de dedicar un concert cada any a la soprano, tal com ha fet els darrers cinc anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.