Dues generacions de la música catalana compartiran escenari per primer cop al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori acollirà el 14 de maig l'estrena de l'espectacle musical '50+: de la Nova Cançó a les cançons més noves'. La iniciativa, impulsada per Enderrock i No Sonores, presentarà set parelles inèdites que fusionaran dues generacions de la música catalana. Maria del Mar Bonet unirà la seva veu amb la de Roger Mas, Jaume Sisa pujarà a l'escenari amb Joan Garriga, i Núria Feliu farà duet amb Sílvia Pérez Cruz.

El cartell d'excepció es completarà amb Marina Rossell i David Carabén, de Mishima; Quico Pi de la Serra i Carles Sanjosé, de Sanjosex; Joan Isaac i Jaume Pla, de Mazoni; i Jaume Arnella i Carles Belda. L'objectiu dels promotors de l'espectacle és unir per primera vegada sobre un escenari dues generacions que no havien estat mai tant a prop, tot i formar part, per a alguns, d'un mateix imaginari col·lectiu. La direcció musical de '50+' va a càrrec de Raúl Fernández 'Refree'.

El director artístic de '50+', Albert Puig, ha destacat la gran varietat estilística que oferirà l'espectacle, tant en el cas dels artistes amb més experiència en el món de la música, com els grups més actuals.

Albert Puig

Volem mostrar les noves propostes musicals que estan sorgint.




Els artistes han celebrat que les dues generacions de la música catalana tinguin l'oportunitat de compartir experiències, sortint així del 'cercle' en el qual tenen tendència a estancar-se, i compartir i barrejar públic. Ho explica el cantautor Joan Isaac.

Joan Isaac

Aquesta iniciativa ens ajudarà a treballar per la música del país, conèixe'ns i compartir públic.




Després de l'actuació a Sant Cugat, el 14 de maig, l'espectacle es podrà veure en dues úniques sessions més, a Granollers i Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.