La UREF de la Floresta acull la representació de la primera comèdia de Shakespeare


  • Comparteix:

La primera comèdia que va escriure Shakespeare arriba aquest cap de setmana a l'escenari de la Unió Recreativa i d'Esports de la Floresta. L'Agrupació Teatral del districte representarà, dissabte i diumenge, 'La comèdia dels errors', una història d'embolics i equívocs que compta amb un repartiment d'una vintena d'actors amateurs, sota la direcció d'Àngel López.

'La comèdia dels errors' explica la història d'Antífol de Siracusa i el seu criat, que es desplacen a Efes per trobar-hi els seus germans bessons. La recerca esdevé aviat una trama d'embolics, ja que els bessons es confonen contínuament i donen lloc a situacions esboixarrades. El director del muntatge, Àngel López, explica l'argument.

Àngel López

És la història dels retrobaments erronis


'La comèdia dels errors' és la primera comèdia que va escriure el dramaturg anglès William Shakespeare. Per això, per alguns crítics es tracta d'una obra menor. Però pel director del muntatge, Àngel López, aquesta comèdia és de gran qualitat i només la superen les obres posteriors del mateix Shakespeare.

Àngel López

Diuen que aquesta és la primera comèdia que va fer Shakespeare


L'obra es podrà veure demà dissabte a les 10 de la nit, i diumenge a les 6 de la tarda a la Unió Recreativa i d'Esports de la Floresta. Posteriorment, es repetirà a les festes majors d'aquest districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.