El thriller 'Iron Man 2', estrena principal de la setmana als cinemes locals


  • Comparteix:

'Iron Man 2' s'estrena aquest divendres

'Iron Man 2' s'estrena aquest divendres

La segona entrega del thriller 'Iron Man' arriba aquest cap de setmana a les pantalles dels cinemes locals. Les pel·lícules 'En el límite del amor' i 'Perdona si te llamo amor' completen l'oferta cinematogràfica d'aquesta setmana al Yelmo. Aquesta instal·lació oferirà dimarts a les vuit del vespre el partit de lliga que jugarà el Barça contra el Tenerife.

El thriller 'Iron Man 2' arriba a la cartellera aquest divendres. La pel·lícula explica la pressió que viu Tony Stark, interpretat per Robert Downey Jr., per part del govern, la premsa i l'opinió pública perquè comparteixi la seva tecnologia. Ell és reaci ha fer-ho ja que té por que la informació pugui caure en mans d'enemics. Completen el repartiment Gwyneth Paltrow i Scarlett Johansson. La pel·lícula es pot veure als cinemes Yelmo i Cinesa.

Els cinemes Yelmo, a més, estrenen 'En el límite del amor', dirigida per John Maybury i interpretada per Keira Knightley i Sienna Miller. El film narra la vida de Dylan i Vera Phillips, que van ser parella durant l'adolescència i que es retroben deu anys després a Londres, durant la II Guerra Mundial. Ella és cantant i ell escriu propaganda per intentar ajudar el país. La màgia resorgeix entre els dos, però ell està casat.

Yelmo també projectarà 'Perdona si te llamo amor', una comèdia romàntica basada en la novel·la de Federico Moccia. L'amor arriba a la vida d'Àlex, un publicista d'èxit, seriós i guapo. El protagonista toparà un matí mentre va a la feina amb Niki, que va a l'institut. Després de la trobada, el món del publicista, tranquil i rutinari, es remourà de dalt a baix. La cinta està protagonitzada per Raoul Bova i Michela Quattrociocche.

Els cinemes Yelmo oferiran el partit de futbol de dimarts que enfrontarà el Barça amb el Tenerife. La projecció serà a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.