IT Dansa sedueix el Teatre-Auditori amb tres coreografies variades


  • Comparteix:

La companyia ha fet participar el públic en el seu espectacle

La companyia ha fet participar el públic en el seu espectacle

La jove companyia de dansa de l'Institut del Teatre, IT Dansa, ha tornat a seduir el públic del Teatre-Auditori un any més. Enguany, els 18 ballarins han presentat un espectacle basat en tres coreografies dinàmiques, fresques i potents que han convençut els espectadors. El muntatge s'ha emmarcat dins la 5a edició del 'Sant Cugat Balla', un conjunt d'activitats que celebren el Dia Internacional de la Dansa. Mira aquest reportatge a Cugat tv

IT Dansa ha presentat al Teatre-Auditori tres coreografies ben variades. La primera, titulada 'Sechs Tänze' del coreògraf Jirí Kylián, ha mostrat, de manera irònica i amb humor, algunes danses alemanyes de Mozart. La segona, 'I like five', del coreògraf Stjin Celis, ha recreat un viatge pels cinc sentits amb uns moviments plens de subtilesa i emocions. La peça 'Minus 16' del coreògraf Ohad Naharin, ha estat l'encarregada de tancar el muntatge i ho ha fet combinant músiques com el cha-cha-cha, el mambo i cançons populars d'Israel. Un dels punts més forts de l'espectacle ha estat quan els ballarins han buscat una vintena de persones entre el públic i els han fet pujar a l'escenari per ballar amb ells.

La directora artística de la companyia 'IT Dansa', Cathrine Alllard, ha explicat a Cugat.cat quina és l'essència que persegueix aquest muntatge.

Catherine Allard

He volgut oferir un programa que porti a la gent a ballar i a gaudir de la dansa en general.


Tot i que el Teatre-Auditori només ha pogut omplir una part de la platea, els espectadors presents han sortit així d'emocionats després de veure el muntatge.

Públic

M'ha encantat, magnífic i dinàmic. / Ha estat una passada. / Un espectacle genial i preciós.




Com ja és tradicional, abans de començar l'espectacle la companyia ha ofert una classe oberta al públic que ha comptat amb la presència d'una setantena de curiosos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.