La pluja desafia la dansa i deixa la mostra d'escoles a mitges


  • Comparteix:

Els diferents estils de dansa s'han donat de la mà aquest dissabte en una mostra al carrer de les diferents escoles de ball de la ciutat. Centenars de santcugatencs han acompanyat els ballarins del municipi, que s'han vist obligats a interrompre la seva demostració en dues ocasions per culpa de la pluja. Tot i així, les escoles han reivindicat un any més el paper destacat de la dansa en l'agenda cultural de Sant Cugat. La 5a edició del 'Sant Cugat Balla' ha servit un cop més per obrir a la ciutadania 10 escoles de dansa de la ciutat i apropar aquesta disciplina, coincidint amb les celebracions del Dia Internacional de la Dansa.

Després de dues interrupcions, la pluja ha aconseguit suspendre a la meitat la mostra 'Sant Cugat Balla'. Tot i que el temps no ha acompanyat l'esdeveniment, els santcugatencs han fet costat a la dansa i a les escoles de la ciutat omplint la plaça de l'Om a vessar.

Les 10 escoles de dansa de la ciutat han ofert un petit tast de les seves disciplines, que han reunit sobre l'escenari el ball clàssic, el contemporani, el flamenc, el hip-hop i el tradicional. La mostra, organitzada pels centres i l'Ajuntament, també ha servit per reivindicar un cop més la importància de la dansa dins el món cultural.

Ho defensa la directora de l'escola Arabesc, Carme Fernández.

Carme Fernández

Tot el que és tema cultural està abandonat. Falta un cop de mà per organitzar coses i donar a conèixer millor la dansa.



Precisament, el tret de sortida de la 5a mostra 'Sant Cugat Balla' s'ha fet amb un manifest que també ha reivindicat la dansa. La periodista Marina Romero ha estat l'encarregada de llegir-lo.

Marina Romero

Tu pots ballar, tothom pot ballar. Mou-te. Trobaràs la teva capacitat de gaudir de la dansa. Avui la dansa ha arribat a tothom.



Tot i que la mostra només ha pogut oferir la meitat de la demostració prevista per culpa de la pluja, totes les escoles han pogut pujar sobre l'escenari. Els únics que s'han quedat sense poder fer-ho ha estat el cos de ball del Centro Popular Andaluz (CPA), Las Malvalocas, que a més era el primer cop que participaven a l'espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.