La tercera edició de 'Dansa a Sant Cugat' pretén assolir la xifra de 250 participants


  • Comparteix:

La dansa tornarà a ser una de les protagonistes de l'estiu a la nostra ciutat amb la tercera edició de l'estage internacional 'Dansa Sant Cugat'. Aquesta iniciativa, que es celebrarà entre els dies 28 de juliol i 1 d'agost, t'e l'objectiu d'arribar als 250 participants.

Acostar el món de la dansa a tots els públics és la prioritat d'aquestes estades de dansa que arriben per tercer any consecutiu a la nostra ciutat i es consoliden ja com les més importants de Catalunya.

Entre d'altres novetats, aquest any cal destacar la voluntat de facilitar l'accés de la dansa als joves amb preus especials per als menors de 16 anys i amb intercanvis amb joves d'algunes ciutats franceses. També, en aquesta ocasió, s'augmenten el nombre de mostres públiques al carrer, que passen de dues a tres. Ho explica la directora del Centre Cultural, Àngels Seix.

Àngels Seix

Aquest any hem ampliat les mostres a la plaça d'Octavià


D'altra banda, les jornades de dansa inclouen també novetats entre els tallers que s'impartiran, que a banda de les disciplines més tradicionals com la dansa clàssica, el contemporani o el jazz, inclou hip hop, danses orientals o un taller de massatge. I és que tal i com remarca la directora artística de Dansa Sant Cugat, Anna Sànchez, hi ha oferta per a tots els gustos i nivells.

Anna Sànchez

Aquest és un 'stage' dirigita a tot tipus de públic


Les inscripcions de Dansa Sant Cugat es poden formalitzar a través de les butlletes que trobarem al Centre Cultural i altres equipaments municipals, o a través de la web www.danstage.com.
Aquesta iniciativa, que organitza Vàrium, compta com ja és habitual amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Centre Cultural de Sant Cugat i també de la Diputació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.