La dansa del muntatge 'Transe' transporta el Teatre-Auditori cap a un món místic


  • Comparteix:

Els vuit ballarins interpreten un conjunt de moviments plens de ritme i energia

Els vuit ballarins interpreten un conjunt de moviments plens de ritme i energia

La companyia de dansa francesa Wanted Posse ha sorprès el públic del Teatre-Auditori amb l'espectacle 'Transe'. Un muntatge ple d'energia, ritme i moviment on vuit ballarins han transportat els espectadors cap a una altra realitat paral·lela. Prop de 400 persones han pogut veure aquest espectacle que ha tancat els actes de celebració del 'Sant Cugat Balla', amb motiu del Dia Internacional de la Dansa.

La companyia francesa ha creat amb el seu muntatge un món paral·lel, desconegut, irreal i místic. A través del hip-hop i el breakdance, vuit ballarins han realitzat uns moviments plens de força, energia i estil. Com ja és habitual en els espectacles d'aquesta companyia de referència en el món del hip-hop, el muntatge ha incorporat també moviments clàssics. L'espectacle ha estat molt aplaudit pels espectadors presents.

El públic ha destacat l'originalitat i la força del muntatge.

Públic

M'ha agradat molt, un espectacle molt original. / M'ha encantat com ballaven. / He trobat genial la combinació de la música i les coreografies. / Molt divertit.



La companyia Wanted Posse, dirigida pels coreògrafs francesos Ousmane Sy i Njagui Hagbé, va ser creada a principis dels anys 90 amb l'objectiu de crear una dansa que sortís dels moviments més convencionals. L'espectacle 'Transe' ha posat el punt final al conjunt d'activitats que des de divendres han commemorat el Dia Internacional de la Dansa a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.