L'espectacle 'Urtain', que arriba aquest dissabte al Teatre-Auditori, triomfador dels Premis Max


  • Comparteix:

Cartell promocional de l'espectacle 'Urtain'

Cartell promocional de l'espectacle 'Urtain'

L'obra de teatre 'Urtain', que arriba aquest cap de setmana al Teatre-Auditori, s'endú nou Premis Max, entre els quals destaquen el de millor espectacle de teatre, millor autor teatral en castellà, millor composició musical i millor actor protagonista. Els premis, organitzats per l'SGAE, també han reconegut en la categoria de millor autor teatral en català els dramaturgs Sergi López i Jorge Picó per 'Non Solum', que es va poder veure l'any passat a la ciutat.

'Urtain' ha guanyat nou premis dels 12 a què estava nominat. L'espectacle ha rebut els guardons de millor espectacle de teatre, millor autor teatral en castellà per Juan Cavestany i millor composició musical per l'espectacle escènic de Nick Powell. A més, també ha recollit reconeixements en les categories de millor escenografia, de Beatriz San Juan, millor director d'escena, d'Andrés Lima, i millor disseny d'il·luminació, a càrrec de Valentín Álvarez i Pedro Yagüe. Roberto Álamo ha estat premiat com a millor actor protagonista i Alfonso Lara com a millor actor de repartiment.

D'altra banda, també han rebut un Premi Max Sergi López i Jorge Picó en la categoria de millor autor teatral en català per 'Non Solum'.

Els Premis Max, els més importants de teatre a l'Estat espanyol, s'han entregat aquest dilluns al vespre a Madrid en una gala que ha tingut lloc al Museu Nacional Centro de Arte Reina Sofía de Madrid. Tot i això, una errada a la web de l'SGAE, organitzadora dels Premis Max, ha donat a conèixer abans d'hora els guanyadors dels guardons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.