Jornades de portes obertes a l'Escola de Música Carme Talleda


  • Comparteix:

L'Escola de Música Carme Talleda celebra avui i fins dissabte les seves tradicionals jornades de portes obertes. Aquest any, les jornades compten amb un total de deu audicions i amb activitats paral·leles com concerts a l'Escola Municipal de Música i a la Casa Elizalde de Barcelona al juliol.

Les sessions d'avui, que començaran a 2/4 de 8 del vespre inclouen aula de guitarra i piano, mentre que demà hi haurà cant coral i piano. Dissabte arriba el gruix d'interpretacions, a partir de les 5 de la tarda.

L'Aula d'Iniciació obrirà la vetllada, seguida de la sessió de flauta travessera, violí i el taller instrumental. La cloenda de l'acte arribarà amb la interpretació de piano a càrrec de la directora del centre, Carme Talleda i Maria Olivares. Però les propostes de l'escola de música no acaben aquí, tal i com explica Carme Talleda:

Carme Talleda

El concert a la Casa Elizalde de Barcelona és un clàssic de les nostres jornades de portes obertes


La directora del centre també ha comentat que les previsions d'assistència són, com cada any, positives. Talleda ha recordat que les audicions compten amb intèrprets de totes les edats:

Carme Talleda

Les audicions començaran amb els nens més petits de l'escola


L'escola de Música Carme Talleda està ubicada al carrer Martorell 41.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.