'Urtain' deixa KO el públic del Teatre-Auditori amb una obra vibrant i colpidora


  • Comparteix:

Els actors s'han desdoblat en diferents personatges al llarg del muntatge

Els actors s'han desdoblat en diferents personatges al llarg del muntatge

El muntatge 'Urtain' ha confirmat un cop més el seu èxit en el seu pas pel Teatre-Auditori amb un retrat colpidor de l'Espanya franquista i de la transició. L'obra ha fet vibrar els assistents convertint-los en espectadors directes d'un xou que ha mostrat al llarg de gairebé dues hores la degradació d'un dels mites esportius dels últims anys de la dictadura. El ring s'ha convertit aquest dissabte en l'escenari encarregat d'acollir un muntatge que ha conquistat el públic per la seva posada escena, una direcció encertada i un aconseguit treball actoral. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El públic del Teatre-Auditori s'ha posat d'empeus per aplaudir la gran triomfadora de la darrera edició dels premis Max. El muntatge ha sabut reflectir de manera encertada la decadència moral d'un règim que feia aigües. La direcció a càrrec d'Andrés Lima, l'adaptació de Juan Cavestany i el treball actoral han fet les delícies d'un públic expectant que ha pujat dalt l'escenari per viure en primera persona un combat de boxa que comença amb la mort del mític boxejador.

Públic

Destaco l'actuació de l'Urtain. / És una obra que impacta molt i et fa vibrar. / La direcció és impecable i també ho és la interpretació.




La posada en escena ha apostat per la llum zenital i ha reforçat d'aquesta manera la idea d'un Estat espanyol en blanc i negre. El petit ring s'ha convertit en l'espai on ha tingut cabuda aquesta història de mites caiguts, crueltat i misèria moral. L'actor protagonista del muntatge i guanyador d'un dels nou premis Max que es va emportar l'obra, Roberto Álamo, ha explicat a Cugat.cat com ha donat vida a Urtain.

Roberto Álamo

He jugat amb la meva més radicalitat i exposició. Com actors ens exposem com ho fan els poetes. Tendim a ser poetes.



El muntatge de la companyia Animalario, que s'ha convertit en una de les cites ineludibles d'aquesta temporada en la cartellera teatral de tot l'Estat espanyol, s'ha acomiadat de Sant Cugat amb una gran ovació del públic.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.