El Campionat Coreogràfic quadruplica els participants en la seva 2a edició a Sant Cugat


  • Comparteix:

El 2n Campionat Coreogràfic organitzat per l'escola Menchu Durán ha aplegat prop de 670 participants al llarg d'aquest diumenge al Teatre-Auditori, quadriplicant la xifra de concursants respecte l'any passat. La representació santcugatenca ha vingut de la mà de l'escola Sant Cugat i l'escola Block amb diferents coreografies. Segons la directora del concurs, aquesta edició ha estat marcada per l'alt nivell dels participants i per la varietat d'estils que s'han ballat.

Des de les deu del matí i fins les vuit del vespre, el Teatre-Auditori s'ha convertit en l'epicentre de la dansa amb el 2n Campionat Coreogràfic que ha aplegat prop de 670 participants. Un total de 80 centres de tot Catalunya han format part d'aquesta segona edició que ha reunit concursants dels 3 fins als 25 anys en quatre categories diferents.

La directora de l'Escola de Dansa Menchu Durán ha mostrat la seva satisfacció per l'èxit de participació assolit i pel nivell dels participants.

Menchu Durán

Des de l'organització estem molt satisfets per la participació i pel nivell de dansa assolit enguany.


La varietat d'estils ha estat un dels trets característics d'aquest 2n campionat amb coreografies de flamenc, hip-hop, funcky, clàssic, jazz i rock. Alguns dels ballarins han explicat els estils que han escollit per optar al premi.

Participants

Volíem expressar allò que hem ballat. / Hem fet dues coreografies de hip-hop. / Hem apostat per la conga amb clàssic. / Nosaltres hem fet funky.





Després de l'èxit aconseguit en aquesta edició, els organitzadors de la cita tornaran a apostar l'any vinent pel Teatre-Auditori com un espai idoni per acollir aquest campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.