Femarec porta un nou espectacle al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Roda de premsa de presentació

Roda de premsa de presentació

El grup de teatre social Femarec porta al Teatre-Auditori l'obra 'Manual d'instruccions' diumenge de la setmana que ve. L'espectacle, fruit de la col·laboració de l'Ajuntament i l'Obra Social la Caixa, és un repàs amb to d'humor a la quotidianitat interpretat per persones amb discapacitats físiques i malalties mentals. El muntatge es podrà veure a partir de les sis de la tarda per un preu de vuit euros i de sis pels socis de la Xarxa.

Serà la cinquena vegada que el grup porta un dels seus muntatges a l'escenari del Teatre-Auditori. En aquest cas es tracta d'una obra tenyida d'humor on els intèrprets repassen fets quotidians. La directora teatral Glòria Rognoni ha destacat el contingut social del teatre.

Glòria Rognoni

El condicionant social és més important. Sovint el públic ve amb certa prevenció, però els actors aconsegueixen canviar això.



La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha remarcat que l'actuació de Femarec ja és una cita ineludible.

Carmela Fortuny

Estem contents que sigui ja una tradició. Enguany l'hem inclòs dins la programació familiar.



L'Obra Social la Caixa participa en aquesta iniciativa. El cap d'àrea de Negoci de la Caixa a Sant Cugat, Tomàs Subirà, ha refermat el compromís de l'entitat amb la ciutat.

Tomàs Subirà

El projecte encaixa en la nostra mentalitat. Ja hi hem col·laborat diverses vegades. Mantenim el nostre compromís.



El muntatge que ja s'ha representat a Barcelona i Pineda, entre d'altres poblacions, es podrà veure a Sant Cugat diumenge de la setmana vinent a partir de les sis de la tarda. El preu de l'entrada és de vuit euros i de sis pels socis de la Xarxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.