Els artistes de '50+' celebren la unió de dues generacions de músics catalans


Temes relacionats

Dues generacions de la música catalana compartiran escenari per primer cop al Teatre-Auditori (30/abr/10)


  • Comparteix:

Cartell promocional de '50+: de la Nova Cançó a les cançons més noves'

Cartell promocional de '50+: de la Nova Cançó a les cançons més noves'

El Teatre-Auditori acollirà divendres al vespre l'espectacle '50+: de la Nova Cançó a les cançons més noves', un concert que farà pujar a l'escenari set parelles d'artistes de dues generacions de la música catalana, units per a l'ocasió. Aquest dimarts al vespre s'han començat a escalfar motors amb la xerrada 'Parlem de música... (50+)' on hi han participat els artistes Quico Pi de la Serra, Carles San José, Joan Isaac i Jaume Pla. Tots ells han coincidit a valorar positivament la iniciativa.

La trobada 'Parlem de música...(50+)' ha tingut lloc al Cafè Auditori aquest dimarts el vespre i ha servit per explicar la iniciativa '50+: de la Nova Cançó a les cançons més noves' impulsada per Enderrock i No Sonores. La xerrada ha comptat amb l'assistència d'alguns dels membres de les parelles que actuaran a l'espectacle, així com el director artístic de '50+', Albert Puig, que ha destacat la gran varietat estilística del concert.

Un dels artistes, Jaume Pla, de Mazoni, ha explicat que aquest espectacle permetrà crear noves cançons unint dues generacions d'artistes diferents.

Jaume Pla

Està clar que la confrontació entre artistes farà sortir coses diferents. Les cançons que cantem no saran com les hem cantat fins ara. Tots som molt diferents.


A '50+: de la Nova Cançó a les cançons més noves' hi participaran Marina Rossell i David Carabén, de Mishima; Quico Pi de la Serra i Carles Sanjosé, de Sanjosex; Joan Isaac i Jaume Pla, de Mazoni; i Jaume Arnella i Carles Belda. També hi seran Maria del Mar Bonet, que unirà la seva veu amb la de Roger Mas, Jaume Sisa que pujarà a l'escenari amb Joan Garriga, i Núria Feliu que farà duet amb Sílvia Pérez Cruz.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.