'50+' reuneix avui al Teatre-Auditori dues generacions musicals catalanes


  • Comparteix:

Moment de l'assaig de '50+' amb Núria Feliu i Sílvia Pérez

Moment de l'assaig de '50+' amb Núria Feliu i Sílvia Pérez

El Teatre-Auditori acull aquesta nit el concert '50+: de la Nova Cançó a les cançons més noves', un espectacle que farà pujar a l'escenari set parelles d'artistes inèdites que fusionaran dues generacions de la música catalana diferents. Entre els artistes que actuaran, hi ha Joan Isaac i Jaume Pla, Núria Feliu i Sílvia Pérez, i Quico Pi de la Serra i Carles Sanjosé. Cugat.cat ha pogut veure com aquesta setmana els artistes han fet els darrers assajos dalt de l'escenari. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El cartell d'excepció es completarà amb Marina Rossell i David Carabén, de Mishima, i Jaume Arnella i Carles Belda. La iniciativa, impulsada per Enderrock i No Sonores, compta amb la direcció artística d'Albert Puig i del director músical Raül Fernández, 'Refree'.

La cantant Núria Feliu ha destacat que els espectacles com '50+' demostren la bona situació que viu la música catalana.

Núria Feliu

Jo crec que es pot demostrar tot el que està donant el nostre país pel que fa a cantants i música. Estem de potència internacional. Està bé això de trobar-nos.



Els artistes Jaume Pla i Joan Isaac pujaran a l'escenari plegats per interpretar 'Que tramposa és la vida' i 'Cap al mar'. Pla, del grup musical Mazoni, ha explicat la col·laboració amb Isaac.

Jaume Pla

Per mi és tot un plaer treballar amb el Joan Isaac. Sobretot després d'èpoques difícils. Em fa gràcia que tot i la seva carrera cantarem les dues cançons fetes el mateix any.


L'espectacle es podrà veure avui al Teatre-Auditori a partir de les 10 de la nit. El concert es repetirà dues vegades més a Granollers i a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.