'Two lovers' és l'estrena cinematogràfica d'aquest cap de setmana a Sant Cugat


Temes relacionats

El tennis en 3D arriba diumenge a Sant Cugat amb la retransmissió de l'Open de Madrid (13/mai/10)


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

El drama 'Two lovers,' protagonitzat per Joaquín Phoenix i Gwyneth Paltrow, és l'estrena cinematogràfica d'avui a les sales del cinema Yelmo. El film, que tracta sobre un jove enamorat de dues noies, reflexiona sobre si en la presa de decisions cal guiar-se per la racionalitat o pels sentiments. Yelmo i Cinesa també projecten 'Robin Hood', una pel·lícula de Ridley Scott que porta a les pantalles la llegenda èpica de l'heroi anglès.

Els dos complexos cinematogràfics de la ciutat projecten des de la setmana passada 'Robin Hood', un film protagonitzat per Russell Crowe i Cate Blanchett. 'Alicia al país de las maravillas' i 'Iron Man 2' són altres propostes dels cinemes de Sant Cugat.

A més, el cinema Yelmo emetrà en directe aquest diumenge una realització en tres dimensions (3D) de les finals masculina i femenina del torneig de tennis Masters 1000 Mutua Madrileña Open.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.