Un homenatge íntim a la nova cançó de la mà de Marc Parrot tanca el Cicle de Cançó d'Autor de Valldoreix


  • Comparteix:

El músic Marc Parrot tanca el Cicle de Cançó d'Autor de Valldoreix amb un homenatge intimista a la nova cançó. El cantautor s'ha servit d'una bombeta, un barret i un mocador per donar pas a temes tant coneguts com 'L'estaca' de Lluís Llach i 'Paraules d'amor' de Joan Manuel Serrat, entre d'altres. L'espectacle, que ha tingut lloc aquest divendres a la Nau de Cultura de Valldoreix, ha combinat temes acústics i rockers amb un recital de poesies i algun element màgic.

Marc Parrot ha acostat les seves versions de les peces més destacades de la cançó d'autor en una combinació de temes acústics amb arranjaments suaus i cançons ràpides i amb un caràcter dur. L'espectacle ha començat d'una forma austera amb la intenció d'imitar els primers recitals en català durant el franquisme i poc a poc ha anat incorporant els músics que han acompanyat Parrot durant la resta de l'espectacle.

El cantautor s'ha mostrat molt satisfet de poder tancar el Cicle Cançó d'Autor de Valldoreix i ha definit així la nova cançó que protagonitza les seves actuacions.

Marc Parrot

Penso que l'espectacle que fem està bé per tancar aquest cicle aprofitant que la nova cançó va ser un moviment de cantautors.




Marc Parrot ha homenatjat la nova cançó amb peces de Jaume Sisa, Maria del Mar Bonet i Isidor Marí, entre d'altres, en un concert on ha assistit més d'un centenar de persones. El Cicle de Cançó d'Autor de Valldoreix també ha comptat amb les actuacions de Roger Mas, Quim Vila i Albert Pla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.