La Sala Rusiñol recorda l'artista Jesús Casaus en el 24è aniversari de la galeria


  • Comparteix:

Un dels quadres de l'última etapa de l'artista

Un dels quadres de l'última etapa de l'artista

La Sala Rusiñol ha homenatjat l'artista desaparegut Jesús Casaus amb una retrospectiva de la seva obra amb motiu del 24è aniversari de la galeria. L'exposició, que es podrà veure fins al 9 de juny, ha aplegat 25 quadres pintats al llarg de la seva trajectòria. Els temes figuratius i urbans han omplert la Sala Rusiñol, que ha volgut recordar així l'artista.

L'exposició 'Jesús Casaus (1926-2002)' ha fet un recorregut per alguns dels seus millors quadres realitzats entre els anys vuitanta i el 2001. El paisatges rurals i urbans de l'artista han tornat a inundar un cop més la Sala Rusiñol amb la tradicional tècnica d'oli sobre tela.

El fill del pintor desaparegut, Iñaki Casaus, ha mostrat la seva satisfacció perquè la galeria hagi escollit l'obra del seu pare per celebrar l'aniversari de la Sala Rusiñol.

Iñaki Casaus

Per la família és un honor, ja havíem exposat amb ells fa uns anys i estem encantats de repetir.



La presentació ha estat a càrrec del crític d''El Periódico', Josep Maria Cadena. A més, la galeria també ha sortejat un llibre de l'artista entre els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.