La música catalana salta generacions per unir-se en un concert al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Els cantants Jaume Sisa i Joan Garriga han format una de les parelles artístiques dalt de l'escenari

Els cantants Jaume Sisa i Joan Garriga han format una de les parelles artístiques dalt de l'escenari

Els artistes de la nova cançó i els autors de les cançons més noves de la música en català han sonat conjuntament al Teatre-Auditori. El concert '50+ de la nova cançó a les cançons més noves' ha aconseguit oferir un espectacle inèdit que ha servit de punt de trobada entre artistes de diferents generacions. El públic ha titllat d'espectacular i emocionant un espectacle que han trobat que s'ha fet curt. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Els cantautors que fa 50 anys van provocar el naixement de la nova cançó com Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Quico Pi de la Serra, Jaume Sisa, Joan Isaac i Núria Feliu s'han fet acompanyar dalt de l'escenari pels artistes que avui en dia omplen de creativitat l'espai de música en català.

Carles Sanjosé del grup Sanjosex, Jaume Pla del grup Mazoni, David Carabén de Mishima, Sílvia Pérez Cruz del grup Las Migas, Roger Mas i Joan Garriga de 'La Troba Kung Fú' han estat alguns dels cantants d'ara que han recreat cançons del passat i del present més actual.

La cantant Núria Feliu ha explicat que aquest concert demostra la bona situació que viu la música catalana.

Núria Feliu

Jo crec que es pot demostrar tot el que està donant el nostre país pel que fa a cantants i música. Estem de potència internacional. Està bé això de trobar-nos.


Temes com 'L'Àliga Negra' de Maria del Mar Bonet, 'Preludi' de Roger Mas, 'Que tramposa és la vida' de Joan Isaac, 'Anirem tots cap al cel' de Núria Feliu i 'Baix Ter Montgrí' de Carles Sanjosé han estat algunes de les cançons que s'han pogut escoltar a Sant Cugat. Prop de 500 persones han assistit al Teatre-Auditori per poder escoltar per primera vegada aquest salt musical intergeneracional. Pel públic, el concert ha estat emotiu i fantàstic, però curt.

Públic

El concert m'ha portat molts records. / Una iniciativa extraordinària que hauria de seguir. / Un concert preciós, és fantàstic sentir les dues generacions cantant conjuntament.







El concert ha finalitzat amb el tema 'Qualsevol nit pot sortir el sol' interpretat per Jaume Sisa i Joan Garriga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.