La Nit dels Museus quadruplica l'assistència de públic


Temes relacionats

La proximitat amb Barcelona i el futbol redueixen la participació del públic a la Nit dels Museus i les Galeries (18/mai/09)


  • Comparteix:

El Museu de Sant Cugat i la Casa Aymat quadrupliquen la seva afluència de públic a la Nit dels Museus respecte l'any passat, en la primera edició organitzada sense la participació de les galeries. Un total de 183 persones s'han acostat als equipaments culturals aquest dissabte de les set del vespre fins a mitjanit. La majoria dels visitants confessen haver assistit a la iniciativa que celebren més de 2.000 museus arreu d'Europa per casualitat, ja que segons han assegurat, desconeixien la celebració de la cita.

El Museu de la ciutat ha passat de prop més d'una quarantena de visites en l'edició del 2009 a més de 170 aquest dissabte a la nit. La Casa Aymat també a quadruplicat la seva afluència, augmentant les visites d'una a quatre.

El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, ha qualificat les xifres de participació 'd'èxit rotund'. Són declaracions a Cugat.cat

Lluís Campins

Fem un balanç molt positiu de l'afluència de públic. Al Museu hem tingut prop de 180 participants i a la Casa Aymat, quatre.



Una desena de persones s'han sumat a la visita guiada que el Museu ha organitzat a les deu de la nit. La majoria dels visitants però, han explicat a Cugat.cat que han assistit a la proposta perquè han vist el Museu obert per casualitat.

Visitants

No tenia pensat venir. / Hem vist el Museu obert al passar. / Ha estat una casualitat que passejàvem i l'hem vist obert.



La Nit dels Museus, celebrada a una quarantena de museus de Barcelona i voltants, s'ha convertit en una iniciativa destinada a conèixer el patrimoni de l'equipament. La Nit de l'Art, que tindrà lloc el 29 de maig, serà una festa que girarà entorn de la producció artística.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.