Firart tanca la seva 16a edició amb una davallada de participants i de vendes


  • Comparteix:

La 16a mostra d'art al carrer de Firart

La 16a mostra d'art al carrer de Firart

La 16a mostra d'art de Firart ha clos aquest diumenge a la plaça d'Octavià amb un 10% menys de participació d'artistes i una disminució de les vendes. L'organització atribueix aquestes xifres a la davallada d'interès del públic vers l'art, segons ha assegurat la directora de l'entitat, Imma Pueyo. Tot i això, s'ha mostrat satisfeta per l'afluència de gent que ha tingut la mostra i la qualitat de les obres dels artistes que han participat enguany.

Un total de 41 pintors han omplert aquest diumenge la plaça d'Octavià amb l'objectiu d'apropar el seu art als ciutadans.

Segons alguns dels artistes cada any noten més la disminució de les vendes.

Artistes

Crec que passem per un moment complicat. / Cada vegada les vendes són més fluixes. / La gent no està tan motivada com abans.


De la seva banda, la directora de Firart, Imma Pueyo, s'ha mostrat menys pessimista que els pintors. Pueyo ha reconegut la disminució de les vendes i dels participants, tot i que s'ha mostrat satisfeta per l'afluència de gent a la mostra.

Imma Pueyo

Fa alguns anys que per diversos factors, com la crisi, hi ha una minva dels interessos del públic cap als camps artístics.





Tot i això, la mostra de Firart és una cita més que consolidada a la nostra ciutat i any rere any aposta per la qualitat de les peces i la varietat d'estils i tècniques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.