L'acció de 'Prince of Persia' i l'humor francès de 'El pastel de boda' estrenes de la setmana


  • Comparteix:

Prince of Persia: Las Arenas del Tiempo' és la principal estrena de la setmana

Prince of Persia: Las Arenas del Tiempo' és la principal estrena de la setmana

La saga de vídeojocs 'Prince of Persia' arriba a la gran pantalla de la mà dels actors Jake Gyllenhaal i Sir Ben Kingsley com a principal estrena als cinemes santcugatencs. Yelmo Cineplex ofereix també la comèdia francesa 'El pastel de boda', primer llargmetratge del director Pierre Granier.

El director de films com 'Harry Potter i el calze de foc' i 'Quatre bodes i un funeral', Mike Newell, s'ha unit amb l'equip responsable de la trilogia 'Piratas del Caribe' per adaptar la història de 'Prince of Persia: Las Arenas del Tiempo'. El llargmetratge, inspirat en la saga de vídeojocs a la qual dóna nom, se situa a la Pèrsia medieval. L'actor Jake Gyllenhaal, nominat a un Òscar per 'Brokeback Mountain', encarna al príncep Dastan, que intentarà protegir la daga que conté l'anomenada 'sorra del temps', que permet el domini del món. El film compta amb la participació de l'actor britànic Sir Ben Kingsley en el paper de Nizam, visir de Pèrsia. La pel·lícula es podrà veure als dos cinemes de la ciutat.

Els cinemes Yelmo Cineplex estrenen també la comèdia 'El pastel de boda', el primer projecte per a la gran pantalla del director Pierre Granier després de més de vint anys treballant a produccions per a la televisió francesa. La pel·lícula narra en clau d'humor la història del casament dels joves Vincent i Bérengère i les confessions que, en mig d'un ambient burgès, faran els assistents a una càmera domèstica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.