L'espectacle 'Lux in tenebris' continua avui al Teatre la Unió


  • Comparteix:

Escena de l'obra

Escena de l'obra

L'espectacle 'Lux in Tenibris' continuarà arrencant el riure de la gent aquest diumenge a dos quarts de set al Teatre la Unió. La música de cabaret esdevindrà la gran protagonista del muntatge de Fila Zero que aquest divendres ha aconseguit omplir gairebé tot l'equipament teatral. L'obra, se centra en la venjança que un client d'un prostíbul ha preparat obrint un altre tipus de negoci al costat del bordell per prendre-li la clientela.

El director d'aquest muntatge, Jordi Tena, explica l'essència d'aquesta funció originària de Bertold Brecht.

Jordi Tena

L'essència rau en què no ens refiem gaire de la gent que ens fa favors perquè normalment a darrera hi ha altres motius.


La música en directe de l'estil dels cabarets dels anys 30 ha estat el gran atractiu de l'escenificació. Tena ha destacat la traducció que han fet d'aquestes cançons per la gran 'representativitat que tenen en l'obra'.

Jordi Tena

Són cançons de cabaret dels anys 30, ens hem esforçat de traduïr-les en català perquè són cançons maques que tenen molt de sentit.




'Lux in Tenebris' oferirà dues sessions més, la propera, el divendres vinent a les deu de la nit i diumenge a les nou del vespre. Els socis de la Unió poden comprar l'entrada a un preu de 10 euros mentre que l'entrada general val 12 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.