El cicle de Cinema d'Autor projecta la crítica al capitalisme de Michael Moore


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

'Capitalism A love story' és el retrat que el controvertit director Michael Moore fa sobre el sistema econòmic que regeix el món. La cinta busca les causes de l'enfonsament global de l'economia i l'actual crisi mundial amb el particular estil de Moore que no dubte a abordar en ple carrer polítics, executius de grans corporacions així com agents de Wall Street. El documental es podrà veure als cinemes Cinesa a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.

En aquesta proposta Moore cerca respostes al que ell anomena 'el més gran robatori de la història del meu país'. Fidel al seu estil de càmera en mà i trepitjar carrer, el director aborda diversos personatges que, segons ell, són els responsables de la situació econòmica actual.

El director del cicle, Àngel Comas, destaca la personalitat de Moore.



Àngel Comas

Una pel·lícula potser una mica demagògica per que dialècticament és molt potent. Michael Moore és així.


Michael Moore ha denunciat en altres films la cultura de les armes dels Estats Units, el deficient sistema sanitari del seu país i els estranys moviments de l'administració Bush arran dels atemptats de l'11 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.