Tot a punt per l'entrega dels premis Autocugat 2010


  • Comparteix:

Aquesta nit es coneixaran els guanyadors dels guardons

Aquesta nit es coneixaran els guanyadors dels guardons

El restaurant La Masia acull aquest vespre l'entrega dels Premis d'Art Autocugat 2010 amb la presència del pintor Antonio López, que serà guardonat amb el premi a una trajectòria i, l'alcalde, Lluís Recoder. Durant l'acte, també es coneixeran els guanyadors del Premi de Pintura de Petit Format i de la beca d'estudis artístics d'una edició que ha doblat la participació respecte anteriors convocatòries.

Pel que fa al premi a una trajectòria, que enguany anirà a parar a mans d'Antonio López, el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la importància que un artista de 'prestigi internacional' visiti la nostra ciutat per rebre el premi. El director dels premis, Lluís Ribas, ha apuntat que López és actualment el pintor figuratiu més car del món i ha subratllat que és una figura universal.

El patrocinador dels premis, Josep Maria Negre, d'Opel Autocugat, va apuntar, durant la presentació dels guardons, que aquests premis ajuden a projectar internacionalment Sant Cugat. Negre va explicar que la promoció de la ciutat com a centre de producció cultural és un dels objectius dels guardons. Són declaracions d'arxiu.

Josep Maria Negre

Amb aquests premis volem projectar la ciutat a tot el món, i apropar la cultura als santcugatencs.


Aquest vespre se sabrà quin dels 26 quadres seleccionats pel 5è Premi de Pintura de Petit Format d'Opel Autocugat és el guanyador de l'edició d'enguany. Aquest guardó està dotat amb 12.000 euros. Un cop celebrada l'entrega dels premis, els quadres es traslladaran l'Espai Lluís Ribas, on es posaran a la venda. La meitat del benefici anirà destinat a la fundació Enriqueta Villavecchia, que lluita contra el càncer.

Durant la vetllada, també es coneixerà l'obra guanyadora de la Beca d'Estudis Artístics, premiada amb 2.000 euros. Aquestes obres es poden veure al vestíbul de l'Ajuntament fins a final de mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.