La 25a Mostra del Taller Triangle s'inaugura avui a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'inici dels actes del 25è aniversari del Taller Triangle

Imatge d'arxiu de l'inici dels actes del 25è aniversari del Taller Triangle

La nit és l'eix sobre el qual giren els 155 treballs dels alumnes del Taller Triangle que a partir d'avui s'exposen en la 25a mostra de l'entitat a la Casa de Cultura. Les peces, fetes en diferents tècniques, són fruit de la feina feta durant tot el curs en els tallers de representació en el pla, construcció, i imatge i matèria. L'exposició, que també compta amb fotografies de Pere Formiguera, s'inaugurarà a les set de la tarda i romandrà a la Casa de Cultura durant dues setmanes.

Les peces giren al voltant de la nocturnitat i s'han elaborat a través de diverses tècniques, entre les quals destaca el volum en fang i el paper encolat. La directora del Taller Triangle, Georgina Vila, ha concretat a Cugat.cat en què consisteixen els principals treballs que es podran veure a la mostra.

Georgina Vila

Hem representat tot el que passa abans de dormir i mentre somiem.


A més, l'exposició també compta amb fotografies de l'artista Pere Formiguera, que ha col·laborat en el projecte del Taller Triangle. L'entitat ha organitzat una única visita guiada a la mostra el dia 8 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.