El musical en 3D 'Street Dance', estrena principal de la setmana als cinemes locals


  • Comparteix:

Cartell promocional d''Street Dance''

Cartell promocional d''Street Dance''

El musical en 3D 'Street Dance. A bailar' dels directors Max Giwa i Dania Pasquini és l'estrena principal de la setmana als cinemes de la ciutat. A banda, les instal·lacions dels cinemes Yelmo també projectaran la comèdia 'Jacuzzi al pasado' amb John Cusack, Rob Corddry i Craig Robinson. A més, també s'estrena la pel·lícula de terror 'Legion' i el thriller 'The Crazies'.

'Street Dance' narra la vida d'una ballarina urbana, la Carly, que està enamorada de la seva parella, en Jay. El seu grup de ball acaba d'aconseguir classificar-se per la final del campionat britànic d''Street Dance'. La vida de la ballarina canvia, però, quan en Jay la deixa plantada a ella i al seu grup, trencant-li el cor i posant en perill els somnis dels ballarins. Aquesta és l'estrena principal de la setmana als cinemes Cinesa i Yelmo.

Aquesta última instal·lació també estrena tres pel·lícules més. La comèdia 'Jacuzzi al Pasado', amb John Cusack, Rob Corddry i Craig Robinson, explica la història de tres amics que es troben despres de 20 anys i decideixen passar un cap de setmana en un hotel on ja havien estat. El problema serà que quan hi arribin, res serà com recorden.

El llargmetratge de terror 'Legion', del director Scott Stewart, narra com Déu perd la seva fe en la humanitat i envia la seva legió d'àngels a exterminar la raça humana per segona vegada.

D'altra banda, 'The Crazies', amb Timothy Olyphant, Radha Mitchell i Danielle Panabaker, és un remake del clàssic de George A. Romero. Un matrimoni d'una petita ciutat del centre dels Estats Units es veu obligat a lluitar per la seva vida quan els seus amics i coneguts es tornen bojos. Una toxina a l'aigua converteix a tots aquells que la beuen en assassins sense escrúpuls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.