El Terra Dolça homenatja la tradició catalana en la festa final dels seus cinc anys


Temes relacionats

Una xerrada al Terra Dolça exposa els avantatges de l'agroecologia (25/mai/10)

Feliu Ventura canta per felicitar els 5 anys de vida del Terra Dolça (24/mai/10)


  • Comparteix:

El Terra Dolça ha culminat les celebracions del seu 5è aniversari aquest dissabte amb una mostra molt variada de cultura catalana. Els Bastoners de Sant Cugat i el grup Mediterrània de la Unió han posat el toc de dansa, mentre que els titelles i la poesia teatralitzada de Miquel Martí i Pol han acabat d'arrodonir una tarda cultural per a tota la família. A la nit, el sopar popular i l'actuació de rumba catalana han acomiadat els actes festius d'un Terra Dolça que s'ha proposat potenciar els productes ecològics i el teatre en la programació del curs vinent.

La tarda de la jornada de fi de festa ha començat amb les actuacions dels Bastoners de Sant Cugat de la Unió i el grup Mediterrània que han ballat a la plaça de Sant Pere davant un centenar de persones. A continuació, els més petits han gaudit d'una sessió de titelles amb 'El lladre dels guants blancs' al local del Terra Dolça, seguida d'una mostra de teatre amb la companyia In-fusió Teatre, amb l'escenificació de la poesia 'Un gran bosc de paraules', de Miquel Martí i Pol.

Alguns dels membres d'aquestes entitats que han col·laborat a la festa valoren la difusió de la cultura catalana que protagonitza des de fa cinc anys aquest espai cultural i gastronòmic de la ciutat.

Participants

És una manera de compartir la dansa tradicional. / Ens fa molta il·lusió perquè hem viscut de prop aquests cinc anys. / És la nostra segona casa.





La festa ha acabat amb un sopar a la fresca amenitzat per un concert de rumba amb les formacions musicals Rumb al Bar i Tabaloko.

El promotor del Terra Dolça, Guim Pros, fa un balanç positiu d'aquest últim dia de celebració.

Guim Pros

Molt contents, volíem que tota la gent que fa ús de l'espai vingués a gaudir del dia i ho hem aconseguit.


Pros també ha avançat que de cara al setembre, i amb el projecte ja consolidat, volen potenciar el menjar ecològic, la música amb un parell de concerts al mes i el teatre amb la instal·lació del grup In-fusió Teatre al local del Terra Dolça com a seu d'assaig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.