Les obres seleccionades pel 5è Premi de Pintura de Petit Format Autocugat, a la venda a l'Espai Lluís Ribas


Temes relacionats

Carlos Morago s'endú el 5è Premi de Pintura de Petit Format Autocugat (28/mai/10)


  • Comparteix:

L'Espai Lluís Ribas acull els treballs

L'Espai Lluís Ribas acull els treballs

Les obres seleccionades pel 5è Premi de Pintura de Petit Format Autocugat ja es poden veure a l'Espai Lluís Ribas. Els 26 treballs de la mostra estan a la venda i la meitat del benefici anirà destinat a la fundació Enriqueta Villavecchia, que lluita contra el càncer. L'exposició romandrà a l'espai artístic fins a finals de mes.

L'artista Carlos Morago s'ha adjudicat aquest any el 5è Premi de Pintura de Petit Format Autocugat, dotat amb 12.000 euros i que es va lliurar dijous passat al restaurant la Masia. Els Premis d'Art Autocugat també van reconèixer la trajectòria artística del pintor Antonio López i van atorgar la 3a Beca d'Estudis, de 2.000 euros, a Paulo Escobar-Elorza.

El director del premi i propietari de la galeria que exposa les obres, el pintor i galerista local Lluís Ribas, ha destacat la qualitat dels treballs, en una edició dels premis de caràcter 'internacional'. Són declaracions d'arxiu.

Lluís Ribas

Vam començar amb poca gent, aquest any hi ha hagut 506 treballs de tot arreu. Ja és un certamen internacional.


La meitat del benefici de la venda de les obres serà pels propis autors i l'altra meitat anirà destinada a la fundació Enriqueta Villavecchia, que lluita contra el càncer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.