Prop de 500 persones gaudeixen de l'actuació de hip-hop que ha tancat el curs de l'Aula d'Extensió Universitària


Temes relacionats

El hip-hop serà el protagonista de l'acte de cloenda de l'Aula d'Extensió Universitària (12/mai/10)

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran estrena trimestre amb una xerrada de Josep Piqué ( 8/abr/10)


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori s'ha omplert amb prop de 500 persones per conèixer els orígens del hip-hop de la mà del coreògraf Guille Vidal-Ribas amb la xerrada musicada 'Història d'una cultura plural'. L'acte, que ha clausurat el curs de l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la gent gran, també ha comptat amb l'actuació dels ballarins dels grups Codec i Grove Pupils, de l'Escola de Sant Cugat. Durant el seu parlament, el president de l'entitat, Marc Plens, ha destacat que enguany s'han programat poc més de 90 activitats al llarg del curs, i ha avançat que l'economia obrirà la temporada vinent.

L'acte de cloenda del curs 2009-2010 de l'AEU ha reunit els socis de l'entitat amb els seus fills, néts i amics amb la conferència musicada 'Hip-hop: Història d'una cultura' de la mà de l'actor, ballarí i coreògraf Guille Vidal-Ribas.

Vidal-Ribas ha explicat què és el hip-hop, els seus orígens, i la cultura i l'estil de vida que envolta aquest tipus de ball.

Guille Vidal-Ribas

El hip-hop és una cultura que està molt present a la nostra vida diària, tot i que molt sovint no ho sabem.


L'Escola Sant Cugat ha estat l'encarregada de pujar dalt de l'escenari i mostrar a la pràctica el que Viadal-Ribas explicava. Concretament, les actuacions han anat a càrrec dels ballarins dels grups Codec i Grove Pupils.

El president de l'entitat, Marc Plens, ha fet balanç del curs i ha subratllat que l'AEU és una entitat viva i que enguany ha organitzat fins a 91 activitats, entre xerrades, sortides culturals i classes magistrals. Plens ha avançat a Cugat.cat que l'economia encetarà el curs vinent.

Marc Plens

Inaugurarem el curs amb un catedràtic de l'IESE i tocarem la Xina i el mercat asiàtic.




L'alcalde, Lluís Recoder, i la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, han presidit l'acte, que ha tingut lloc al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.