La fantasia, tema principal dels guanyadors del 5è Premi de Narrativa Infantil


  • Comparteix:

Els guardonats en la categoria de 4t de Primària

Els guardonats en la categoria de 4t de Primària

El 5è Premi de Narrativa Infantil de Sant Cugat guardona Pau Bernal, de 3r de primària, Blanca Encuentra, de 4t, Miquel Alcalde, de 5è, i Leila Ginés, de 6è, per l'originalitat de les seves obres. La fantasia ha estat el tema destacat de l'edició d'enguany, que ha comptat amb més de 400 participants. Els guardons, organitzats per l'Ajuntament, tenen l'objectiu de promoure la creació literària entre els nens.

En la categoria de 3r de primària, el jurat ha atribuït el primer premi a Pau Bernal i una menció d'honor a Júlia Brossa. Blanca Encuentra ha obtingut el primer premi de la categoria de 4t, i Carles Torres la menció d'honor. En la categoria de 5è, el jurat ha reconegut Miquel Alcalde, i Marina Monsó ha obtingut la menció d'honor. Leila Ginés ha estat guardonada en primer lloc en la categoria de 6è i el jurat ha lliurat una menció d'honor a Jana de Rosada en aquesta categoria. El jurat, format per membres de les llibreries de la ciutat i la Biblioteca del Mil·lenari, també ha reconegut les obres de cinc finalistes en cada categoria.

Algunes de les guanyadores expliquen la temàtica de la seva obra. Són declaracions a Cugat.cat.

Guardonades

Un príncep que porta a les seves enamorades un regal. / Un nàufrag que cau en una illa deserta i intenta sortir. / Dues nenes troben un armari que és Disney.


Les llibreries Alexandria, Mythos, Paideia, Pati de Llibres i Celler de Llibres han col·laborat en els premis. Els guanyadors han obtingut un val de 100 euros per gastar en llibres, un diploma i la publicació de les seves obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.